Topos i Temes
21 de gener de 2015
Rècord a la història de l’art
7 de febrer de 2015
Show all

     Dins del vastíssim món de la Música i dels Espectacles, una de les branques més interessants és la dels seus protagonistes directes, els artistes -cinema, teatre, varietats, circ …-. I encara més, dins d’aquest apartat concret, hi ha un vessant evidentment més difícil de conrear, com és el de les imatges i documents autografiats per aquells.

resized_img063resized_img069

resized_img070

   Avui us hi mostrem uns exemplars dedicats per Enric Guitart, Alfons Salas, Carme Oliver, Núria Espert i Rafael Bardem. A la col.lecció també hi ha, tot i que corresponent a un altre gènere com és el líric o de l’òpera, un extens fons de fotografies de gran format i signades de puny i lletra dels divos contemporanis, com Montserrat Caballé, Josep Carreras, Plácido Domingo, Luciano Pavarotti, Alfredo Kraus, Teresa Berganza, etc., que us els oferirem en un proper article.      Xavier