Carteros en huelga
6 de maig de 2015
Les flors del Catalunya Postal
12 de maig de 2015
Show all

web-img060 web-img061web-img058 web-img059     Avui ha començat a la ciutat de Girona la 60ª edició del seu magne festival Temps de Flors, durant el qual gairebé la totalitat del barri vell o casc antic romandrà durant uns dies atapeït de monuments ornamentals, efímers això sí però no per tal circumstància mancats d’art, d’alta artesania, i de ganxo preferencial per a visitants locals i forasters.

El Catalunya Postal hi dedica una especial atenció a tota mena d’expressió artística, i d’entre els diversos i nombrosos vessants d’aquest amplíssim món, hi trobem el reservat a les postals pintades a mà, varietat Flors. Aquí hi teniu només una petita mostra, uns exemplars de llarg centenaris i que en alguns casos encara oloren a pintura, a oli, que lliguen perfectament amb altres expressions realitzades a l’aquarel.la, a la tinta, al dibuix, etc. I no sempre anònimes, sinó que n’hi ha de signades, i algunes d’elles per reconeguts artistes del modernisme i art deco, català, espanyol, i europeu.

Des d’aquí, ens hi adherim a l’encert i a l’èxit de la gran festa gironina de la flor i de l’ornamentació; aquella que va idear, treballar i impulsar la sempre recordada Maria Cobarsí.        Xavier