Ciclisme romàntic
30 de juliol de 2015
Temps de banys
17 d'agost de 2015
Show all

Diumenge passat se celebrà al Camp Nou la 50ena. edició del trofeig Joan Gamper, amb una clara victòria sobre la Roma, i servint l’esdeveniment alhora i com ja és tradicional per aquestes dates per presentar la nova plantilla amb què el F.C.Barcelona emprendà la imminent temporada futbolística.

resized_img448 resized_img449

De l’àlbum destinat a l’esport rei, un lloc preferent està dedicat al nostre campió, i aquí mostrem diverses postals, fotografies i un document filatèlic, una molt reduïda selecció gràfica, que arrenca des de la formació que guanyà l’any 1926 el campionat d’Espanya.

resized_img450

Aquestes tres targetes corresponen a la col.lecció que s’edità amb motiu de les noces d’or del club, allà per l’any 1949, i  en aquest cas els exemplars són els que mostren Velasco, César i el gironí Curta.

resized_img447

Finalment, el fullet-bloc emés per la República de Guinea Ecuatorial l’any 1974 tot coincidint amb el 75è aniversari, i que entre altres imatges hi podem veure els bustos de Joan Gamper, Alcántara, Samitier, Kubala i Cruyff.     Xavier