Diada Nacional (II). Reivindicacions
10 de setembre de 2015
El Col.legi Puig d’Arques de Cassà
16 de setembre de 2015
Show all

   Acabem de celebrar una nova edició de la Diada Nacional de Catalunya, i com tothom haurà pogut comprovar bé personalment, bé a través dels mitjans de comunicació, la manifestació de la Meridiana ha representat tot un èxit de públic, de civisme i de democràcia.

resized_img475

   Des del Catalunya Postal, l’apartat prioritari del qual és precisament aquest, el catalanista, continuem mostrant-vos antigues postals i documents.

resized_img477

    Les dues targetes que segueixen formen part d’una sèrie de 1900, editada en blanc i negre i il.luminada a mà. Aquestes, resen així: Fills de la pàtria catalana, avant sempre, i El jorn de nostra llibertat comensa.resized_img476

       Per cloure aquest capítol d’avui, dos exemplars brodats, amb els desitjos de felicitat.  Xavier

resized_img478