Modigliani s’acosta a Picasso
12 de novembre de 2015
Felicitacions nadalenques (I)
9 de desembre de 2015
Show all

Acabem de treure una nova sèrie de reproduccions de postals catalanistes, que com de costum es troben a disposició d’aquelles persones interessades. Es poden facilitar les mateixes, de manera gratuïta. El Catalunya Postal no es tracta d’un ens comercial, ni compta amb ingressos de cap mena.

resized_img509

Al revers de les cartolines hi hem afegit “des de l’any 1968 …”, que va ser quan a l’edat de 15 anys vam iniciar l’activitat dins dels apartats del periodisme, el col.leccionisme, i la dinamització cultural (l’any 1969 vam organitzar pel nostre compte i retransmès per la ràdio provincial, el I Festival de la Cançó de Cassà de la Selva).

resized_img510

Així doncs i quan entri l’any nou, hi portaríem 48 temporades de trajectòria. A veure si hi ha salut i podem arribar al mig segle.   Xavier

resized_img511