Felicitacions nadalenques (III)
16 de desembre de 2015
Correus tanca per Nadal
26 de desembre de 2015
Show all

     El capítol d’avui recorda com veureu les antigues felicitacions editades en català, amb personatges tan simpàtics i entranyables com aquells que popularitzà el dibuixant Cornet, que signava amb un petit cor al mig del qual hi havia el mot NET.

resized_img525

   Tot seguint el costum a l’ús als països veïns -França, Allemanya, Gran Bretanya …-, de major tradició cartòfila, els motius que hi imperaven eren els informals, romàntics, i d’humor, en clara supremacia sobre els estrictament religiosos.

resized_img526 resized_img528

          Amb aquestes postals us desitgem un Bon Nadal i Cap d’Any. En propers capítols us oferirem les felicitacions dels antics oficis amb què llurs servidors demanaven l’estrena o aguinaldo.  Xavier

resized_img527