Felicitacions nadalenques (i V)
1 de gener de 2016
Els antics retratistes gironins
21 de gener de 2016
Show all

Estem redactant aquesta entrada mentre veiem i escoltent per la televisió el tradicional concert d’Any Nou amb què la Filarmònica de Viena delecta i felicita l’any 2016 en aquest cas, el món sencer.

resized_img540

Un dels grans blocs documentals i d’imatges que conté el Catalunya Postal és precisament el musical. D’aquesta àrea surgeixen desenes de vessants i milers de peces fantàstiques, gran part de les mateixes ya centenàries, perquè ens n’adonem de la varietat i de la importància que per a la societat ha tingut sempre aquest gènere artístic, lúdic i costumista.

resized_img541

Sota la batuta del prestigiós mestre Mariss Jansons, dirigint per tercer cop el concert, la sala daurada del Musikverein ha tornat a convertir-se per un any més en ressò, en paradís de la música especialment dedicada a la família Strauss i als seus immortals valsos i polques.

BON ANY a tothom ¡.      Xavier