Correus tanca per Nadal
26 de desembre de 2015
El concert d’Any Nou a Viena
1 de gener de 2016
Show all

    resized_img534 resized_img535  

        Amb aquest cinquè lliurament i tot just quan acabem d’entrar a l’any nou, clouen la sèrie que els hem ofert sobre les felicitacions nadalenques.

resized_img536 resized_img537

      Evidentment que només es tracta d’una representació, de la col.lecció que pot arribar als centenars d’exemplars, a hores d’ara inconcecible i irrealitzable amb peces modernes, atès que la majoria dels oficis d’altres èpoques no gaire pretèrites han desaparegut en la seva fesomia de tota la vida. Molta il.lustració plenament al.legòrica del servidor públic corresponent, i uns petits versos i felicitacions al revers de les targetes, amb què es demanaven les tradicionals estrenes o aguinaldos.  Xavier

resized_img538 resized_img539