80 anys de Vargas Llosa
5 d'abril de 2016
IV Centenari de la mort de Cervantes
20 d'abril de 2016
Show all

Ahir dia 14 es complien els 85 anys de la proclamació de la segona República Espanyola, i tal efeméride, a més d’haver-la ja recordada al Blog personal, i a d’altres de Facebook, no podíem pas d’estar-nos sense palesar-lo aquí igualment, amb força més imatges, de la col.lecció corresponent que alberga el Catalunya Postal.

Marca_Aiguaimg516_1 Marca_Aiguaimg517_2

Obsevareu que les postals escogides mantenen un estreta relació amb Catalunya i els seus ancestrals desitjos d’autonomia i d’independència.  La majoria d’aquestes targetes són il.luminades a mà, i fins i tot n’hi ha una de brodada, que conservem en perfecte estat.

Marca_Aiguaimg518_1 Marca_Aiguaimg519_2

Un material sortosament recuperat i conservat, després de tants anys i de vicissituds adverses, que com sempre posem a disposició pública per a la seva oportuna exhibició.   Xavier

Marca_Aiguaimg520_3