Santiago Rusiñol i Girona
31 de maig de 2016
Vestits de bany històrics
5 de juliol de 2016
Show all

Avui estem celebrant a Catalunya i a molt bona part de les terres peninsulars de la Meditarrània la diada de Sant Joan, una festa ancestral amb què hom commemora el solstici d’estiu i organitza la popular revetlla del mateix nom, dita també Nit del Foc, o Nit de les Bruixes, d’entre altres denominacions.

Marca_Aiguaimg609_1

Anit, molta gent haurà gaudit dels sopars al carrer, del llançament de petards i de coets, de la música, i especialment del foc, amb les fogueres que amb tot tipus de prevencions s’hauran pogut muntar a carrers, places, i a les mateixes platges. Molt important així mateix per Catalunya i els Països catalans s’esdevé la Flama del Canigó, que des de l’any 1966 va viatjant des de la muntanya mítica fins a moltes poblacions. Xavier

Marca_Aiguaimg610_2 Marca_Aiguaimg611_1