Vestits de bany històrics
5 de juliol de 2016
Un portal sobre la música dels 60/80
11 d'agost de 2016
Show all

Ens hi estem acostant, al mig segle d’activitat ininterrompuda dins del món del periodisme, no dedicat professionalment ni a temps complet efectivament, però sí exercint de corresponsal i de col.laborador de diferents mitjans regionals i estatals, des de l’edat dels 15 anys.

De tots els carnets que ens han acreditat en aquesta feina que per nosaltres sempre ha estat molt gratificant, amb la redacció de milers de cròniques, articles, treballs de recerca històrica i entrevistes, i que compensa d’alguna manera la fredor de la professió de comptable i de director administratiu durant el mateix temps,  tenim a mà aquests exemplars que us hi mostrem.

resized_img612         N’hi ha més, de moment extraviats en el fons dels arxius personals, com ara els corresponents a diversos diaris barcelonins, tot i que globalment ja estem contents, d’haver pogut conservar aquests documents, que en el nostre cas representen gairebé tota una vida. Vam ser-hi, l’any 1970, membre del consell editorial i de redacció per a la recuperació de la revista cassanenca “Luz y Guia”. Durant una època vam ser-hi directiu de l’Aspefil, associació de periodistes d’àmbit estatal. Membre de ple dret nº 67 de la Unió de Periodistes gironins. Carnet nº 5 de l’emissora La Voz de Gerona …

resized_img614

A banda, hi ha l’activitat de col.laborador amb nombroses societats filatèliques i de col.leccionisme, d’altres igualment de culturals amb les què hem aportat escrits als butlletins, i ja en el terreny diguem-ne polític, afegir-hi l’experiència d’una legislatura com a responsable, a més de Cultura, de la regidoria de Comunicació del nostre municipi, i el de la presidència i coordinació de l’ens públic de la Ràdio local.

Entre moltes altres coses, com algun guió per a la TV, llibret monogràfic de la col.lecció “Plecs” de l’Arxiu de Cassà, coordinador del butlletí municipal, suplements especials per a la premsa provincial, continguts històrics de programes de festa major, programes d’aplecs sardanístics, de pubilles, col.laborador amb llibres briogràfics gironins; participació amb els estudis publicats en premsa, a les exposicions filatèliques de competició fins i tot mundials, amb un palmarés de més de 70 medalles; etc.    Xavier

resized_img613

 

P.D.  En una propera avinentesa, hi podrem continuar comentant la nostra activitat dins  d’altres dos apartats, el de la Dinamització cultural i associativa, i el del Col.leccionisme, amb una trajectòria igualment de prop de mig segle.

A més a més, perdoneu que aquest Blog no entri salutacions ni converses dels seus seguidors, ja que ho tenim muntat per oferir articles divulgatius de temes com veureu ben diversos, i basats en moltes il.lustracions, sempre pròpies, dels nostres arxius. Si algú tingués l’amabilitat de voler-nos dir alguna cosa, ho pot fer en el perfil de Facebook. Gràcies, i salutacions cordials.