Gairebé mig segle de periodisme
6 de juliol de 2016
Un portal popular cassanenc
13 d'agost de 2016
Show all

Fa unes poques setmanes que l’amic Manel Fajardo ha promogut en Facebook i des de Cassà un portal titulat “Nostàlgics de la bona música i dels bons records”. L’èxit ha estat impressionant, amb l’afegit d’un bon nombre d’amics/gues que s’hi han involucrat tot aportant videoclips, comentaris i informacions.

Per la nostra banda i atès que ens agrada la música pop d’unes dècades enrere ( en som membres de diverses associacions, i a més n’hem escrit en premsa més d’un reportatge sobre aquest camp), de seguida hi vam pujar al carro, i venim gaudint a diari del que veiem i escoltem. La nostra aportació només serà d’imatges, i de comentaris quan de personatges coneguts o locals es tracti. Aquí van les dues postals vam deixar-hi per a la caràtula d’entrada, les quals estimem que resulten ben representatives de la música que ens agrada, The Beatles, i Elvis Presley, “el rei”.   Xavier

resized_img692