Un portal sobre la música dels 60/80
11 d'agost de 2016
Palmarés a les competicions filatèliques
14 de setembre de 2016
Show all

En el comentari anterior hem parlat de la nostra col.laboració amb un portal d’amics de la música dels anys 60/80 i dels bons records d’aquella època durant la qual nosaltres erem adolescents i ja ficant-nos en el món laboral i associatiu. Avui, esmentarem un altre portal o grup d’amics de Facebook que sota el títol “No ets de Cassà, si no…”, ve funcionant des de fa un any si fa no fa, i que com la seva presentació hi anuncia tracta de temes eminentment referits a Cassà de la Selva, el nostre municipi.

Marca_Aiguaimg666_2 Marca_Aiguaimg668_1 Marca_Aiguaimg672_1

D’ençà uns dies i en part degut a instàncies de seguidors nostres, estem col.laborant amb aquest perfil, tot introduint imatges i els seus corresponents comentaris explicatius, que tant esmenten persones i esdeveniments, com a documents històrics. Tot aquest material forma part dels nostres arxius, essent peces originals d’època que, físicament, es poden consultar i les tenim a disposició de tothom.

Marca_Aiguaimg680_2 Marca_Aiguaimg682_2 Marca_Aiguaimg691_1

Les ganes ens farien entrar a diari quantitat d’imatgesi d’informacions, però no n’hem d’oblidar, que aquests mitjans de comunicació pertanyen a molta gent i que no fóra ètic d’aclaparar més atenció de la raonablement correcta. Quant a informacions i fotos que arrenquen des de finals dels 60 -l’any 1968 vam començar a col.laborar-hi amb premsa – , les imatges les tenim com dèiem a l’arxiu i van ser publicades en el seu moment, amb la crònica corresponent. Una època relativament recent i contemporània, però que a la gent de la nostra generació si més no, els hi porta records i com no, també nostàlgia. Per altra banda, també s’hi “cola” de tant en tant quelcom que es remunta a cent anys o més.

Marca_Aiguaimg661_1 Marca_Aiguaimg693_1 Marca_Aiguaimg686_1

Hi acompanyem algunes de les darreres aportacions al “No ets de Cassà, si no…”, que en ocasions venen essent seguides per bon nombre de persones, què les cataloguen molt generosament amb el “me gusta” del facebook, i que també arriben a comentar-les. Xavier

Marca_Aiguaimg607_1 Marca_Aiguaimg656_1 Marca_Aiguaimg660_1