Elisabet II, 65 anys de regnat
8 de febrer de 2017
El dia mundial de la Ràdio
15 de febrer de 2017
Show all

14 de febrer, la tradicional data amb què mig món celebra el dia dels enamorats, Sant Valentí. Molt bonica la història del sant, i la del centurió romà que li ajudà i se sacrificà per ell en temps de persecució de la propagació de l’evangeli de Crist.

Marca_Aiguaimg090_1

 

La celebració està molt arrelada al món anglosaxó especialment, tot i que a tota l’area diguem-ne llatina, tant l’americana com l’europea, igualment en té de força predicament. A Catalunya, tots estem d’acord en que la nostra diada dels enamorats és la de Sant Jordi, per la qual cosa haurem d’esperar un cop més al proper 23 d’abril.

Marca_Aiguaimg091_2

 

En el món de la Cartofilia, una de les grans àrees és precisament la romàntica, amb totes les seves variants i unes edicions gairebé milionàries durant  l’època daurada d’aquest mitjà de comunicació, allà pels primers 15 anys del passat segle XX

Xavier