El dia mundial de la Ràdio
15 de febrer de 2017
Festival del Circ de Figueres
25 de març de 2017
Show all

Avui, divendres dia 24, comença de debó la gran moguda dels Carnavals i Carnestoltes d’enguany. A veure si el temps hi acompanya i tanta feina i tanta il.lussió desenvolupada durant els darrers mesos té el seu premi en poder sortir al carrer per passejar les comparses i tota mena de disfresses.

Marca_Aiguaimg123_1 Marca_Aiguaimg125_2

 

Dels àlbums que hi tenim dedicats a la festa pagana per antonomàsia, a l’expressió amb llibertat del poble, que segons les èpoques i els llocs  ha estat prohibida i perseguida, festa irreverent si es vol, però que es remunta a temps ancestrals i ha estat viscuda arreu del món. amb més delit si cap quan la pressió religiosa ha estat més contundent.

Marca_Aiguaimg126_3 Marca_Aiguaimg124_4

 

Us mostrem una petita representació de diversos indrets estrangers, alguns d’ells de la major tradició i referència, com ara Nice, Venècia, d’Alemanya en gral.,  Rio de Janeiro…  Per descomptat que al nostre país també se celebren aquestes festes, i amb molt d’èxit per cert: Las Palmas, Tenerife, Càdis, i encara més a prop nostre, a la demarcació gironina, en especial a les poblacions de la Costa Brava.

Marca_Aiguaimg119_1

 

I per cloure el breu comentari – els reportatges que fem a la premsa evidentment que són més exhaustius – ,permeteu-nos aquestes últimes imatges, un pel picantones, i la del dimoni, qui podria ser aquest que us parla disfressat, per vigilar que les nois veïnes mantinguin el decor corresponent.   Xavier