Temps de Carnavals
24 de febrer de 2017
Els Oscar de Hollywood
26 de març de 2017
Show all

Durant els darrers dies de febrer tingué lloc a Figueres una nova edició del seu Festival Internacional del Circ, la sisena concretament, amb la qual cosa s’ha refermat un any més la capital altempordanesa com a referent d’aquest anomenat com  “el major espectacle del món”

Marca_Aiguaimg113_1 Marca_Aiguaimg114_2

 

Màgia, pallassos, músics, cantants, equilibristes, animals, trapecistes,virtuosos de les més inversemblants activitats; la relació resultaria inesgotable, i en temps no gaire pretèrits fins i tot es mostraven igualment, entre l’atracció i el morbo, persones especials per les seves mesures i discapacitats físiques.

Dins de la gran àrea que tracta de la música i l’espectacle, aquesta disciplina del circ aclapara un bon nombre de documentació gràfica, en forma de postals, de fotos, de gravats, dibuixos, i altres vestigis, sobre els què el Catalunya Postal dedica una especial atención a tracés de  diversos àlbumes  i carpetes.   Xavier