Festival del Circ de Figueres
25 de març de 2017
La diada de Sant Jordi
24 d'abril de 2017
Show all

El dia 26 de febrer s’ha celebrat al Dolby Theatre de Los Angeles la 89ª edició del lliurament dels premis Oscar que concedeix l’Acadèmia de Cinematografia per guardonar el més destacat de l’any 2016 dins del món del setè art, un dels apartats més destacats, mediàtics i amb més seguidors de la gran àrea Música/Espectacle durant els darrers cent anys.

Marca_Aiguaimg133_2 Marca_Aiguaimg134_1

 

En una arxiu, col.lecció o museu dedicat a la imatge i resta de documentacions sobre paper, no hi pot pas faltar una bona representació dedicada al món del cinema, talment com a l’anterior entrada vam parlar aquí del circ, coincidint amb la celebració a Figueres del seu festival internacional.

Marca_Aiguaimg393_1

 

Petits programes de mà, cartells, postals, fotografies, opuscles, revistes, llibres i la gran diversitat de fulletons publicitaris; tot un fons documental dedicat al cel.luloide, del què el Catalunya Postal no hi podia restar a banda, i sobre el qual compta amb una, diuen els visitants i experts, important col.lecció.  Xavier