El Tour de France
24 de juliol de 2017
Activitat regular al Facebook
24 de juliol de 2017
Show all

Demà dia 25 es compleixen 25 anys de la 25 ena. edició dels Jocs Olímpìcs de l’era moderna, aquells que tindrien Barcelona i altres poblacions catalanes com a amfitriones, i que seria reconeguda com la cita olímpica més important de les celebrades fins aleshores.

En el món del col.leccionisme, tal esdeveniment representa un punt i apart, per la impressionant quantitat d’emissions de tota mena: filatèliques, numismàtiques, cartòfiles, documentals, cinematogràfiques, musicals, etc. etc.  Per tal motiu i com no podia ser d’una altra manera, en la gran àrea que el Catalunya Postal dedica a l’Esport hi trobem diversos àlbums al.lusius, d’entre ells un reservat per a Barcelona`92.

img268 img267

Us mostrem en aquest balcó del nostre Blog el carnet de periodista olímpic que ens fou atorgat l’any 1990 a instàncies del Sr. Samaranch -el nro. 520 a nivell mundial-; un dels sobres promocionals que durant uns anys enrere emetria el correu espanyol i que ens enviaven a casa -en aquest cas el corresponent a la segona sèrie i amb el nro. 0010, dels milers de destinataris enregistrats-;  a continuació un petit collage de la correspondència personal que durant anys vam mantenir amb el president del COI, el barceloní Sr. Samaranch, possiblement qui més feu per l’assoliment dels Jocs per a Catalunya.

Marca_Aiguaimg269_1

I per cloure el comentari, aqui teniu una targeta màxima filatèlica, emessa a San Marino l’any 1884 i dedicada als presidents de l’organisme esportiu internacional, en aquest cas l’exemplar corresponent al Sr. Juan Antonio Samaranch.

Xavier