La diada de Sant Jordi
24 d'abril de 2017
25 anys de Barcelona’92
24 de juliol de 2017
Show all

Ahir va finalitzar a París una nova edició del Tour, l’esdeveniment esportiu més important a nivell mundial rere dels Jocs Olímpics i dels Mundials de Futbol. El britànic Fromme se n’ha fet amb la seva quarta corona, i va  camí d’assolir el gran rècord de cinc títols d’altres grans campions, Jacques Anquetil, Eddy Merck, Françoise Hinault, i Miquel Indurain. Recordareu que el nord-americà Amstrong va ser desposseït dels seus triomf castigat per haver estafat aquest camp esportiu amb els seus demostrats i indecents dopatges.

Marca_Aiguaimg265_1 Marca_Aiguaimg266_2

Sobre aquesta important i popular disciplina esportiva, i d’esbarjo, en tenim diversos àlbumes, i sobre el seu material n’hem escrit diversos reportatges per a la premsa en els darrers anys, amb imatges fins i tot del mateix Tour.

Aprofitem la present avinentesa per mostrar-vos altre tipus d’il.lustracions, però escogides com podeu veure en clau d’humor i romàntica, com veureu d’edició francesa, inclosa una portada de l’any 1901 del diari “Lé Vel” -el velocípede-.

Xavier