25 anys de Barcelona’92
24 de juliol de 2017
Els Mossos d’Esquadra
3 d'octubre de 2017
Show all

Demanem disculpes als seguidors del Catalunya Postal per la manca d’entrades regulars durant les darreres setmanes en aquest Blog, però tal i com ja vam anunciar en un comentari anterior, estem passant més informació i imatges per Facebook, generalment relacionades amb l’actualitat, i per tractar-se d’un mitjà més directe, ràpid, i amb la participació dels seguidors i amics, els quals poden interrelacionar-se’n igualment de manera instantània i ben còmoda.

Hi podeu entrar amb gran facilitat i total confiança al Facebook, Xavier Romero, i allà hi anireu trobant les nostres entrades, força més profuses que les que enregistrem al  web del Catalunya Postal directament.

Afegir-hi que continuen les arribades de material, i que a estones i quan altres obligacions ens deixen temps, les anem classificant i estudiant, tot i que amb petits i passatgers parentesis com el que hem viscut aquestes últimes setmanes  a causa d’haver escrit un llibre d’història local per encàrrec d’un Ajuntament veí.

Molt agraïts pel vostre seguiment. Si voleu contactar i demanar el que volgueu de forma més personal, ho podeu fer via xavier@catalunyapostal.cat. Sereu atesos per part nostra amb molt de gust.    Xavier

img208