Activitat regular al Facebook
24 de juliol de 2017
El patró Sant Narcís
13 de novembre de 2017
Show all

Un dels darrers articles escrits per a publicar a la premsa ha estat el dedicat a la policia catalana, els Mossos d’Esquadra. Amb motiu de la votació de diumenge passat per al Referèndum de l’Autodeterminació, i dels tràgics esdeveniments terroristes de fa un mes a Barcelona i Cambrils, la policia integral del país ha estat reconeguda i refermada en el seu prestigi, que es remunta a diversos segles, sota diverses presentacions i denominacions.

Marca_Aiguaimg304_1   Dins de l’extensa àrea dedicada al fet catalanista, en dediquem un petit apartat als Mossos, amb unes postals i uns documents realment creditors d’una gran raresa quan es tracta d’edicions antigues, i que evidentment ens resulten d’allò més gratificants. Aquí mostrem alguns dels exemplars de la nostra col.lecció.  Xavier

Marca_Aiguaimg305_2