Els Mossos d’Esquadra
3 d'octubre de 2017
El tren de Sant Feliu
13 de novembre de 2017
Show all

Amb motiu d’haver-se celebrat fa uns dies les fires i festes de Girona en honor del seu patró Sant Narcís – 29 d’octubre-, alguns dels articles que hem publicat sobre col.leccionisme han girat un cop més al voltant d’aquesta figura tan estimada per als gironins.

Marca_Aiguaimg835_2

Marca_Aiguaimg821_1

La iconografia i les llegendes del bisbe i màrtir s’esdevenen nombroses, i prou constància documental que n’hi ha. El material més rar, inèdit i valuòs, però, i que es conserva en el fons del Catalunya Postal, correspón a les fotografies fetes uns dies abans de l’esclat de la guerra civil, sobre les restes momificades del sant, les quals han aparegut en aquest blog en alguna ocasió anterior.

Marca_Aiguaimg833_1

Aquest motiu ocupa un lloc preferent dins de l’apartat local de la ciutat de Girona, com no podia ser menys, i s’hi pot ajuntar igualment a la col.lecció de programes de fires. Xavier

Marca_Aiguaimg820_1 Marca_Aiguaimg817_2