El tren de Sant Feliu
13 de novembre de 2017
Festes nadalenques
30 de desembre de 2017
Show all

El tema del moment i desde fa un temps és indubtablement el de l’anomenat procés, el camí engegat per una bona part del poble català envers la independència i l’assoliment d’una república. Aquesta reinvindicació bé de lluny, i així ho podem constatar si repassem la col.lecció de postals i de documents que tenim catalogada com a “catalanista”, i que abasta un bon nombre d’apartats, amb els seus àlbums corresponents.

Marca_Aiguaimg596_2 Marca_Aiguaimg595_1

Farà poc més d’un segle, allà pels primers anys 1900, l’ambient catalanista que hom vivia en aquest país era de llarg, potser fins i tot més ferm que el que podem apreciar a hores d’ara. Sense volem posicionar-nos-en públicament, per allò de mantenir-nos aliens a tot tipus de bel.ligerància, sí que no ens n’amagarem pas de mostrar efectes documentals, genunins i d’època, com a respectuosos que pretenem ser sobre els decurs de la història. Hi anirem entrant aquí més il.lustracions al.lusives. Xavier

Marca_Aiguaimg517_2 Marca_Aiguaimg518_1