Reivindicacions catalanistes
13 de novembre de 2017
Salutacions d’un any nou
9 de febrer de 2018
Show all

Estem celebrant durant aquests dies les festivitats nadalenques, de cap d’any i de Reis, i un dels símbols de les dates és el de les felicitacions, amb què tradicionalment la gent contacta amb familiars i amics per fer-los arribar els millors desitjos.

Marca_Aiguaimg957_1 Marca_Aiguaimg966_2 Marca_Aiguaimg967_3

A les nostres col·laboracions periodístiques hem aprofitat l’avinentesa, com ve essent costum, per parlar d’aquest tema, i del gairebé perdut costum de felicitar mitjançant el correu postal, aquell que sempre ha estat més personal, íntim i agraït

Marca_Aiguaimg906_1 Marca_Aiguaimg907_2 Marca_Aiguaimg908_3

Un altre apartat és el de les felicitacions dels antics oficis i dels servidors públics, els quals demanaven l’estrena -aguinaldo- i saludaven llurs clients/ciutadans/veïns a través d’unes magnífiques estampes, en altres èpoques litografiades, al revers dels quals sempre hi solia haver un petit poeme al.lussiu a la seva feina concreta.

Marca_Aiguaimg442_1 Marca_Aiguaimg441_2 web-img055 web-img053

I finalment, voldríem d’entre tots aquells servidors públics destacar la figura del carter, en altres temps més ben considerada, admirada i respectada; persones en les que la gent hi confiava plenament, i que alhora prestaven la seva col·laboració en altres comeses no específicament relacionades amb el correu pròpiament dit.

Des del Catalunya Postal us desitgem  a tots els seguidors durant aquests dies el millor del millor, i us reiterem allò recomenat en anteriors comentaris, de que visiteu la nostra adreça – Xavier Romero – al Facebook, mitjà aquest que anem utilitzant amb major asiduïtat.

Xavier