Festes nadalenques
30 de desembre de 2017
Un nou any de plena activitat
27 de febrer de 2018
Show all

Els dies, les etapes, el curs de la vida sembla que marxa a tota velocitat. De nou una altra entrada d’any, i precisament durant aquest 2018 celebrarem els 50 anys d’activitat pública, tota una xifra rodona en haver començat allà per l’any 1968.

Disculpeu els seguidors del Blog, i ho reconeixem perfectament, que no el cuidem amb més generosa periodicitat, tota vegada que fem servir amb més asiduïtat i quasi a diari el Facebook, entrada lliure a Xavier Romero. Tant en aquest mitjà, que accepta comunicacions i interrelació amb els amics i visitants, com a través de la pàgina de Col·leccionisme del Dominical del Diari de Girona, continuem entrant articles de notícies i de divulgació, de la temàtica més diversa, i sempre acompanyant els textos amb imatges al.lusives.

425 correus 501

Molta activitat durant aquests darrers mesos, amb la publicació d’un llibre d’història local per encàrrec d’un Ajuntament veí; aportacions al GREC de l’Arxiu de Cassà, les col·laboracions de sempre amb butlletins i revistes d’associacions culturals; i dos nous projectes de publicació de llibres, basats especialment en les il·lustracions. Falten hores efectivament, davant d’una feina inesgotable i certament feixuga per a una sola persona.

img131 Marca_Aiguaimg518_1

Tot aquell interessat en documents i imatges antigues preferentment, pot contactar amb nosaltres mitjançant l’email -recomenat-, o el telèfon, i amb molt de gust tractarem d’atendre’ls. I si alguna institució, pública o privada, o persones a títol individual tenen en ment qualsevol projecte editorial, no deixeu de contactar-nos.

Xavier

Marca_Aiguaimg979_1