La nova web i la represa del Bloc
23 de juliol de 2021
Olimpíada Tòkio 2020
4 d'agost de 2021
Show all

Aquest és un dels nostres últims articles per publicar, el de l’informe rebut avui de l’Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural de Catalunya, sobre l’enquesta d’incidència de la pandèmia quant a activitat dels museus i altres centres expositors. El Catalunya Postal inclós.

Pràcticament totes les dades ja conegudes sobre l’activitat i el comportament de la gent en rfa. a aquest camp cultural, corroboren l’informe en qüestió. Menor nombre de visites a museus i centres d’aglomeració de gent, de “mercadillos” i encants de carrer, i de presència fìsica a altres events, activitats i espectacles. Sortosament, la situació millorà a començament del present any, tot i que a les darreres setmanes ens ha arribat a tots plegats la inevitable cinquena onada …

L’activitat dels col·leccionistes, dinamitzadors culturals, i organismes oficials no s’hi va perdre totalment, i com a serveis essencials que són, tant el correu oficial com les empreses de missatgeria han facilitat l’activitat sense sortir de casa.

No oblideu mai aquesta apreciació, de fet sabuda per gairebé tothom: Si la societat pot gaudir d’arxius, biblioteques, museus i centres culturals, en molt bona part s’hi deu als col·leccionistes, les formiguetes que mai no paren de treballar, contra vent i marea, i desinteressadament. Així doncs, ben us podem assegurar que de feina mai no ens ha faltat durant els temps de restriccions i de confinaments.

Seguim en contacte, amics/gues, i a la vostra disposició. Intentarem a estones donar una forta empenta a aquesta nova web. D’imatges, ja sabeu que mai no faltaran. Xavier