Museus en pandèmia
27 de juliol de 2021
Normalització
13 d'octubre de 2021
Show all

Olimpíada Tòkio 2020

Ja ens trobem a pocs dies de la cloenda dels Jocs Olímpics de Tòkio’20, com sabeu ajornats un any per culpa de la pandèmia, i en tornem a escriure sobre aquesta avinentesa. Acabem de preparar per al proper Dominical del Diari de Girona un altre petit article, i de passada en parlem dels periodistes filatèlics/olímpics. Recordem la Federació Internacional, domiciliada a Lausanne a la seu del Comitè Olímpic, i de la qual tenim el carnet nro. 532, any 1990; i la Unión Española de Filatèlia Olímpica, amb seu a Barcelona, de la què som titulars nro. 042, de l’any 1993.

Amb el Sr. Joan Antoni Samaranch, durant anys president del COI i principal valedor de Barcelona’92, vam mantenir-hi amistat i correspondència. Ell, en va ser un extraordinari col·leccionista de filatèlia esportiva i olímpica.