Olimpíada Tòkio 2020
4 d'agost de 2021
El patró Sant Narcís
22 d'octubre de 2021
Show all

La nostra activitat regular continua en el dia a dia, amb les publicacions en el Diari i diverses revistes, i mantenint contacte preferentment via email – xavier@catalunyapostal.cat – amb les amistats, i amb totes aquelles persones que puguin estar interessades pels nostres fons d’imatges i documentals, en especial qui escriu o edita temes de tipus històric i cultural en general.

Aquests són els mini-reportatges publicats al Dominical del Diari de Girona en els darrers dos mesos: El segell més car, Expo de Sant Feliu, Diada Nacional de Catalunya, reportatge especial Federico Garcia Lorca, Els donants de sang, La moneda mes cara, Museu Postal i telegràfic, Els ambulants postals, i El Tapís de la creació (per al dia 17-10).

Per recuperar d’alguna manera el temps perdut, o ajornat, hi anirem entrant les imatges corresponents als esmentats escrits ja publicats.