El patró Sant Narcís
22 d'octubre de 2021
Bon Any 2022
31 de desembre de 2021
Show all

El Museu Catalunya Postal continua amb el seu ritme acostumat d’oferir escrits a la premsa i d’atendre entrevistes a la ràdio -Ràdio Cassà, un cop mensualment-. Per altra banda, tot atenent les diferents demandes i consultes de material que ens presenten estudiosos i col·leccionistes; i l’exposició col·lectiva que el mes de setembre presentàrem al Monestir de Sant Feliu de Guíxols amb motiu de la festa anual de l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de la ciutat. Tanmateix i per manca de temps, resulta evident que tenim mig abandonat el web, amb el desig de tornar-nos a posar al dia en qualsevol moment. Ens agradarà igualment el poder entrar les imatges publicades darrerament, per al coneixement general dels nostres seguidors.

Xavier Romero