Divulgació en premsa i ràdio
1 de desembre de 2021
El Catalunya Postal a tota activitat
22 de juliol de 2022
Show all

Rebeu els nostres millors desitjos des del Catalunya Postal davant aquest Nou Any, que esperem tots plegats que ens resulti molt més dolç, positiu i esperançador que els dos anteriors viscuts amb problemes i aspectes negatius a tot arreu.

Pel nostre compte, continuarem com de costum i un any més atenent les entrades de material als arxius i col·leccions que duem endavant; contactant amb la gent per aportar-los imatges i documentacions; escrivint en els mitjans de sempre; preparant alguna exposició quan ens sigui demanada, i en definitiva prosseguir amb la divulgació, la recerca i la màgia de tant patrimoni històric i documental.

Salutacions ben cordials i d’amistat a tothom.

Xavier