Bon Any 2022
31 de desembre de 2021
Treballs periodístics
2 de febrer de 2023
Show all

Amics/gues, seguidors en general del Catalunya Postal.

Abans de res, desitjar-vos una bona entrada de l’any 2023, què hi esperem que sigui molt millor, en tots els aspectes, als anteriors, quan hem hagut de patir, arreu del món, desgràcies de tota mena. Però, la vida segueix, i en el nostre cas particular encara amb la força de sempre i amb entrades de material quasi a diari, a més a més de les conegudes col·laboracions periodístiques – ja són 55 anys en la professió – , i el suport desinteressat que en donem a entitats, particulars, escriptors, editorials, i tot aquell a qui puguem servir amb imatges, documents, o escrits propis sobre la gran diversitat de temes tant d’actualitat, com d’històrics; el que hom coneix com a Cultura General.

Ja hi teníem ganes de posar-nos al dia quant a la comunicació via Web. Aquests dies, l’amic informàtic que ens assessora ens posarà al corrent, i esperem de recuperar les entrades al Blog i al quadre d’imatges. Pel que fa a la pàgina de Col·leccionisme del Dominical del Diari de Girona, el passat mes d’octubre hem complert 40 anys d’aparició ininterrompuda, la qual cosa suposa més de 2.100 entrades de temes sempre diferents i molts d’ells de plena actualitat, i la mostra d’unes 4.000 imatges del nostre arxiu.

Bon Any 2023 a tothom. Buen Año a todos.

Xavier