BON ANY 2023
3 de gener de 2023
Recomanació per contactar-hi
6 de febrer de 2023
Show all

Una de les majors aportacions del Catalunya Postal ve a ser des del primer dia , la deguda il·lustració -documents i imatges- dels nostres treballs periodístics. Gràcies al fons de fotografies, postals i altres documents gràfics, en podem escriure pràcticament de qualsevol tema, normalment relacionat amb l’actualitat, explicant també la història que hi pugui haver, i cada cop mostrant un assumpte diferent.

Pel que fa a la pàgina de Col·leccionisme del Dominical del Diari de Girona, que el proppassat octubre complí 40 anys de publicació ininterrompuda – dels 54 anys que en portem com a col·laborador del rotatiu, i essent llavors i possiblement el més antic de presència fidel i fixa- , els temes tractats durant el que portem d’any 2023 són aquests:

“Loteria, la gran il·lusió”, “Calendaris d’any nou”, El “mercadillo” de Girona”, Subhastes multimilionàries”, “La festa dels periodistes”, i “El còmic més car”.

XAVIER ROMERO